پایش سموم
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گراش گفت : این مدیریت در برنامه ملی پایش باقیمانده آفتکش‌ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی با معاونت‌غذا و ‌داروی دانشگاه‌ علوم پزشکی شهرستان همکاری می کند .
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گراش ، حسن مرادی با اشاره به اینکه باقیماندن سموم در محصولات کشاورزی برای سلامت مصرف کننده مضر است افزود : برداشت زودهنگام و قبل از اتمام دوره کارنس یا مدت زمان ماندگاری سم عامل اصلی باقی ماندن میزان زیادی از آفت کش ها در محصولات کشاورزی است.
وی گفت : در توصیه به کشاورزان برای کاهش باقیمانده آفت‌کش‌ها و سموم کشاورزی توصیه می شود همیشه سموم مصرفی خود را از مراکز مجاز و با راهنمایی گیاه پزشکان تهیه نمایند و همچنین پرهیز از مصرف سموم قاچاق و غیرمجاز ، رعایت دوز مجاز سموم مصرفی و زمان صحیح سم پاشی توجه نمایند .
مرادی افزود : در مرحله اول اجرای این طرح قریب به 200 هکتار از مزارع صیفی جات شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد